Web Design

Servitus kan uw (nog niet) bestaande website designen of uw verouderde website een nieuw leven geven.

Vraag Offerte Aan

Vernieuwend

Bij Servitus streven wij naar perfectie, Ook streven wij ernaar om altijd de laatste nieuwe en (beste) technologie toe te passen in uw project.

Wij zijn dan ook dag en nacht bezig met zorgen dat wij van alles op de hoogte zijn, Web technologie heeft geen geheimen voor ons!

Teamwork

Bij Servitus zien wij ons cliënteel niet als klanten, maar als een collega, enkel samen komen wij tot een goede oplossing die alle partijen tevreden kan stellen.

Maak u geen zorgen, Met teamwork bedoelen wij niet dat u een deel van het werkt moet gaan doen!

Onderzoek

Voor wij van start gaan met een project gaan wij altijd eerst onderzoek doen naar wat de beste optie voor u zou zijn. Wij gaan hier bijvoorbeeld kijken naar eventuele concurrenten en hoe hun te werk gaan.

Na het onderzoek brengen wij ook een rapport uit aan u. Uit dit onderzoek kan u afleiden waarom bepaalde keuzes gemaakt werden tijdens het opmaken van een voorstel voor u en jullie bedrijf.

Planning

Nadat er meer duidelijkheid is welke kant uw project zal opgaan gaan wij bepaalde mijlpalen op papier zetten en ons daar ook zo goed mogelijk aan proberen houden, zodat u vooraf kan weten in welke fase uw project zich zal bevinden.

Wij streven er naar dit na te leven, dit is echter niet bindend.

Shared Cloud Hosting

Als u zelf voldoende kennis heeft om uw eigen project te beheren kunt u ook bij ons terecht bekijk onze goedkope, Maar kwalitatieve hosting diensten.

Bekijk Onze Pakketten