Managed services

Breng het beheer en onderhoud onder bij een professionele partij. Zodat jij je kunt richten tot jouw business. Ook de support en technische ondersteuning leg je hiermee buiten jouw organisatie. Daarmee kun je hoop tijd en geld besparen.

Vraag Offerte Aan

Veilig en compliant

Servitus zorgt ervoor dat uw cloud-omgeving veilig is en voldoet aan wet- en regelgeving. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen in de cloud en adviseren wij hier proactief over. Zo verlagen wij de risico’s ten gevolge van kwetsbaarheden in deze systemen.

Shared DevOps

Servitus werkt in veel projecten met zogenoemde DevOps-teams. Door de beheer- en ontwikkelafdeling dicht bij elkaar te brengen zorg je er niet alleen voor dat IT-systemen betrouwbaar zijn en 24/7 bereikbaar, maar creëer je ook de flexibiliteit om snel en op basis van gebruikersfeedback door te ontwikkelingen.

Shared Cloud Hosting

Als u zelf voldoende kennis heeft om uw eigen project te beheren kunt u ook bij ons terecht bekijk onze goedkope, Maar kwalitatieve hosting diensten.

Bekijk Onze Pakketten