Marketing

Willen jullie gevonden worden via het internet? Dan scoort u best zo goed mogelijk in de klant zijn zoekresultaten. Servitus helpt u hier graag bij verder.

Vraag Offerte Aan

Google Adwords

Aanmelden voor Google Ads is gratis. U betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt om uw website te bezoeken of u te bellen. U betaalt dus alleen wanneer uw advertenties werken.

U stelt uw eigen budget in, en uw kosten zijn dan ook afhankelijk van wat u met uw advertenties wilt bereiken. Sommige bedrijven besteden tienduizenden euro's per maand, andere een paar honderd.

Let wel op: De kosten voor de advertenties zijn gratis zolang het geen resultaat opleverd, De weg naar het plaatsen van de advertenties kost echter wel geld als u dit door servitus laat doen.

Analyse

Beschikt u al over voldoende gegevens en/of een marketingplan maar kunt u deze niet (succesvol) realiseren? Dan staan wij in voor de realisatie en ventuele verandering/ verbetering van uw plan.

Beschikt u (nog) niet over voldoende gegevens? Dan kan er een marktonderzoek gedaan worden door ons.

Kiest u er voor de SEO en/of SEA door Servitus te laten beheren? Dan bezorgen wij u tijdig een rapport van hoe uw diensten bezocht worden, Of hoe uw lopende advertenties renderen, Zien wij dat de resultaten niet naar wens zijn passen wij uw project aan.

Heeft u meer vragen over onze werkwijze? Bent u niet zeker als wij iets kunnen betekenen voor u? Aarzel dan niet vrijblijvend coontact op te nemen met ons.

Zoekresultaten

U wilt meer bezoekers voor uw website? Na de analyse van uw website hebben wij meer zicht over waar uw klanten vandaan komen.

Als wij weten waar uw klanten naar opzoek zijn kunnen wij uw website aanpassen om in te spelen op uw doelgroep.

Shared Cloud Hosting

Als u zelf voldoende kennis heeft om uw eigen project te beheren kunt u ook bij ons terecht bekijk onze goedkope, Maar kwalitatieve hosting diensten.

Bekijk Onze Pakketten